Acasă Istorii din spatele culisei ULTIMA ORĂ// Ați 5 procurori din cadrul PG – testați pozitiv cu...

ULTIMA ORĂ// Ați 5 procurori din cadrul PG – testați pozitiv cu Covid-19 în doar două zile

1

Procuratura Generală continuă să fie un focar de Covid-19. Doar începând cu ziua de ieri, 14 iulie au fost confirmate 5 persoane infectate. Cu toții fiind angajați în cadrul Procuraturii Generale. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către un procuror din cadrul instituției menționate.

Potrivit sursei ce a solicitat păstrarea anonimatului, ieri, 14 iulie doi procurori au fost confirmați cu noul coronavirus. Unul dintre aceștia este procuror în Serviciul protecția datelor cu caracter personal al Procuraturii Generale, iar cea de a doua persoană este din Secția investigarea fraudelor contra mediului și intereselor publice din cadrul Direcției politii, reforme și protecția intereselor societății.

Se pare însă că numărul celor infectați nu s-a oprit aici. În dimineața zilei de astăzi, 15 iulie, alți trei angajați din cadrul Procuraturii Generale au fost confirmați și ei cu Covid-19. Unul dintre aceștia activând la fel în Serviciul protecția datelor cu caracter personal, iar alte două persoane activează în cadrul Secției Protocol, cooperare internațională și integrare Europeană.

Nu se cunoaște deocamdată, care este cifra reală a celor infectați, dar și măsurile luate de instituției. Până la această oră, reprezentanții Procuraturii Generale nu au venit cu o reacție în acest sens.

Amintim că presa a scris anterior că Procuratura Generală devine un adevărat focar al virusului Covid-19.

Portalul SafeNews.md a scris și despre infectarea a șase procurori din oficiului central al PA. În acest sens, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, semnase și un ordin cu privire la asigurarea testării organizate la COVID-19 a tuturor angajaților acestei procuraturi specializate. Solicitați să ne spună dacă un astfel de ordin, cu privire la testarea organizată, un astfel de ordin însă nu a fost emis și pentru angajații din cadrul PG.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.