Acasă Politic ULTIMA ORĂ! Arina Spătaru anunță că participă la alegerile locale noi din...

ULTIMA ORĂ! Arina Spătaru anunță că participă la alegerile locale noi din Bălți. Din parte cărui partid

0

Ex-deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru anunță că va participa neafiliat la alegerile locale noi din Bălți. Un anunț în acest sens a fost făcut prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

„Planific să particip NEAFILIAT la alegerile locale noi din Bălți și pentru asta este necesar să colectăm 5500 de semnături. Veți semna pentru? (…) Echipa mea veți fi voi, cei, care aveți încredere că bălțenii merită tot ce e mai bun. Petițiile dumneavoastră vor fi programul meu electoral și angajamentele mele vor fi pliate pe nevoile reale ale dumneavoastră. Stimați Bălteni! Campania electorală este o luptă de idei. Cu toții înțelegem că alegerile din 21 noiembrie TREBUIE să fie un război. Un război între oamenii muncitori versus interese, bani și influență. Vă promit că în acest război voi fi de partea oamenilor muncitori !”, a scris Arina Spătaru pe o rețea de socializare. 

Recent, Spătaru și-a anunțat plecarea din cadrul partidului Platformei DA. Pentru a intra în cursă Arina Spătaru trebuie să colecteze 5500 semnături.

Pe 21 noiembrie 2021 vor avea loc alegeri locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți, se întâmplă după ce edilului, Renato Usatîi și-a prezentat demisia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.