Acasă Social ULTIMA ORĂ /// 11 cazuri NOI de infectare cu virusul COVID-19 în...

ULTIMA ORĂ /// 11 cazuri NOI de infectare cu virusul COVID-19 în R. Moldova / Bilanțul total este de 23 de persoane

0

Autoritățile din R. Moldova anunță încă 11 cazuri confirmate de COVID-19. Astfel, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus s-a dublat și a ajuns la 23.

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că noul coronavirus a fost confirmat și în cazul unui copil, infectat cu COVID-19 de către mama acestuia revenită din Italia.

Potrivit aceleiași surse, astăzi au fost testate în total 49 de persoane, iar trei dintre cazurile confirmate sunt de import, restul – cu transmitere locală, fiind vorba de persoane apropiate ale pacienților internați anterior la spital cu COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.