Acasă Economic UE va oferi sprijin financiar pentru dezvoltarea afacerilor din Moldova

UE va oferi sprijin financiar pentru dezvoltarea afacerilor din Moldova

0

Uniunea Europeană va oferi asistență financiară pentru microîntreprinderile și întreprinderile mici și mijlocii de pe ambele maluri ale Nistrului, prin programul „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD.

Valoarea ajutorului financiar este de până la 20.000 de dolari pentru fiecare din cele 20 de inițiative selectate, scrie IPN.

Cei 20 de antreprenori selectați vor primi echipamente, servicii, mentorat, consultanță și vizite de studiu pentru a-și lansa sau extinde afacerea. Sprijinul acordat va contribui la crearea de locuri de muncă decente pe ambele maluri ale Nistrului.

Propunerile de proiect pot fi depuse până la 24 iunie 2024, ora 13:00. Condițiile de participare la concurs, precum și criteriile pentru evaluarea propunerilor de proiect sunt disponibile pe site-ul PNUD Moldova. 

Sesiunea online de informare, la care potențialii candidați vor putea adresa întrebări despre modalitatea de depunere a dosarelor și formularului de aplicare va avea loc pe data de 13 iunie. Pentru a se înregistra, participanții sunt invitați să completeze un formular în limbile română și rusă.

În perioada 2019-2023, ajutor din partea UE au primit 39 de antreprenori de pe ambele maluri ale Nistrului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.