Acasă Social Trupele ruse de ocupație din Transnistria intenționează să-și suplinească rândurile cu 70...

Trupele ruse de ocupație din Transnistria intenționează să-și suplinească rândurile cu 70 de soldați

59
0
ads

În 2021, este planificată selectarea a aproximativ 70 de cetățeni pentru Grupul Operațional al Forțelor Ruse din Regiunea Transnistreană a Moldovei (OGRV) pentru serviciul militar prin contract în diferite unități ale formațiunii, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Ca parte a selecției, candidații vor efectua teste pentru evaluarea aptitudinii psihologice profesionale pentru serviciul militar, vor fi supuși unui examen medical la un spital militar din Tiraspol și vor trece examene pentru pregătirea fizică. În termen de o lună, recruții vor urma un curs intensiv de pregătire combinată a armelor.

În același timp, OGRV va continua să plătească subvenții pentru locuințe și economii pentru personalul militar pentru a aborda problemele legate de trai. Anul acesta, peste 100 de milioane de ruble rusești (1,35 milioane de dolari) vor fi achitate pentru aproximativ 40 de militari care au dobândit dreptul de a primi fonduri pentru achiziționarea de locuințe.

Astăzi, cea mai populară formă de a oferi locuințe permanente în rândul personalului militar rus este o subvenție pentru locuințe. Suma propusă le permite să decidă singuri unde să cumpere sau să construiască locuințe pentru ei și familiile lor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here