Acasă Social Transportatorii se plâng că circulă cu microbuzele aproape goale

Transportatorii se plâng că circulă cu microbuzele aproape goale

0

După ce au sărbătorit Paştele la sat, alături de familie, majoritatea moldovenilor revin acasă.Foto: trm.mdEi spun că au avut o minivacanţă frumoasă însă de mâine începe lucrul. Mai puţin mulţumiţi însă sunt şoferii. 

Dacă în anii trecuţi gările erau supraaglomerate, anul acesta microbuzele s-au întors în capitală pe jumătate goale, spun transportatorii, relatează SafeNews.md cu referire la Moldova 1.

Am stat cu părinţii, am făcut grătar, am petrecut frumos. Voiam să stau mai mult acasă dar dacă trebuie la muncă, trebuie să mergem”;

„La Hânceşti la ţară am fost. Am fost la părinţi, i-am văzut şi acum ne-am întors acasă. Mâine la muncă”;

„Vin de acasă. Sărbătorile le-am petrecut acolo. Mâine la lucru merg”;

„Am fost la părinţi şi am sărbătorit Paştele, iar acum m-am întors acasă deoarece mâine trebuie să merg la lucru. Am sărbătorit cu familia, m-am întâlnit cu rudele pe care le văd rar”, menţionează oamenii.

Transportatorii spun că sunt nevoiţi să circule cu microbuzele pe jumătate goale.

„Am avut 6 oameni. Lumea încă se odihneşte. Pe noi ca transportatori, regulat cum mergem, ne afectează, dar problema nu este de anul acesta”;

„Înspre Chişinău avem câţiva pasageri. Aproximativ 20-25 de locuri ocupate,  dar ieri am plecat fără călători”, au spus şoferii.

În vacanţă se află doar elevii şi studenţii. De marţi bugetarii revin la muncă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.