Acasă Sport Transferul lui Ronaldo la Manchester United, anchetat de procurori

Transferul lui Ronaldo la Manchester United, anchetat de procurori

0

Clubul Juventus Torino, vizat de o anchetă pentru fraudă contabilă, a anunţat că a primit o notificare pentru o nouă percheziţie în acest caz. Procurorii anchetează acum inclusiv transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United.

Sub vizorul autorităţilor se află şi transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United, în acest an, mai ales după ce anchetatorii au ascultat o conversaţie între doi conducători de la Juventus care vorbeau despre un document “care nu ar fi trebuit să existe” în cadrul unui transfer al portughezului, transmite SafeNews.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Ronaldo a fost transferat la Manchester United în august, în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Înţelegerea cuprinde bonusuri de până la 8 milioane de euro.

Săptămâna trecută, presa italiană a scris că preşedintele clubului Juventus Torino, Andrea Agnelli, vicepreşedintele Pavel Nedved şi fostul director sportiv Fabio Paratici sunt anchetaţi pentru fraudă contabilă şi că au avut loc percheziţii la birourile din Torino şi Milano ale grupării din Serie A. De la birouri s-au luat actele legate de transferuri şi acte contabile din perioada 2019-2021.

Dosarul a fost deschis de procurorii din Torino, după investigaţii ale Comisiei Naţionale a Firmelor şi Bursei şi Comisia federaţiei italiene de supervizare a cluburilor de fotbal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.