Acasă Social Tragedie la Anenii Noi: Un tânăr s-ar fi spânzurat din cauza divorțului...

Tragedie la Anenii Noi: Un tânăr s-ar fi spânzurat din cauza divorțului de soție

0

Cadavrul unui tânăr a fost găsit spânzurat în curtea casei. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orei 13:35, în localitatea Merenii Noi, raionul Anenii Noi.

Potrivit Poliției, victima este un tânăr în vârstă de 30 de ani. Cadavrul a fost găsit de către fosta sa soție, care a alertat Poliția.

Surse apropiate anchetei au declarat că tânărul a lăsat și un bilețel de adio în care scrie că ar fi recurs la acest gest disperat din cauza că s-ar fi dezamăgit în dragoste.

Oamenii din localitate susțin că tânărul a lucrat o perioadă peste hotarele Republicii Moldova, iar după ce a revenit în țară, acum jumătate de an, ar fi cumpărat o casă în care să locuiască cu soția sa. Cei doi însă recent ar fi divorțat.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.