Acasă Social Tragedie în capitală: Un bărbat și-a găsit tatăl împuşcat în cap

Tragedie în capitală: Un bărbat și-a găsit tatăl împuşcat în cap

0

Un bărbat de 56 de ani a fost găsit fără suflare de propriul fiu care a venit în ospeție la acesta. Potrivit datelor oferite de organele de drept, cadavrul a fost depistat, vineri, 6 noiembrie, în jurul orei 10:35 într-un apartament amplasat pe strada Sârbească din capitală.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă și medicul legist, care au stabilit că apelul la serviciul 112 a fost făcut de fiul bărbatului care și l-a depistat.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârsta de 56 de ani. În urma discuțiilor purtate cu fiul s-a stabilit că bărbatul locuia singur, iar ultimul timp mai consuma băuturi alcoolice. Astăzi, venind în ospeție la tatăl său, acesta l-a depistat cu plagă prin împușcătură în regiunea capului și imediat a apelat la poliție.

Deocamdată, nu se cunoaște care este motivul de suicid, bilețel de adio nu a lăsat. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate decât cele cauzate de împușcătură în regiunea capului, care și a dus la decesul acestuia. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul deținea arma din care s-a împușcat legal.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe bărbat să recurgă la așa gest.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.