Acasă Social Tragedie în Capitală. O fetiță de 5 ani a decedat, după ce...

Tragedie în Capitală. O fetiță de 5 ani a decedat, după ce peste aceasta a căzut un dulap

0

Tragedie în Capitală. O fetiță de 5 ani a decedat, după ce peste aceasta a căzut un dulap, în timp ce se afla singură în casă. Informația a fost confirmată pentru Cotidianul.md de către ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Oamenii legii au fost alertați astăzi, la ora 12:00, despre tragedia produsă într-un apartament din sectorul Ciocana al Capitalei.

Un dulap a căzut peste fetița de 5 ani. La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de medicină urgentă.

Medicii au întreprins toate măsurile pentru a salva viața copilei, însă, nu a fost posibil.

În urma traumelor, fetița a decedat.

„Polițiștii, în cadrul documentării au stabilit că fetița de 5 ani se afla singură acasă. Părinții erau la serviciu. Mama fetei era în permanentă legătură cu copila, prin intermediul telefonului”.

Urmează a fi stabilite toate circumstanțele tragediei.

cotidianul.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.