Acasă Istorii din spatele culisei Tragedia de la Anenii Noi. Fratele și soția șoferului au murit toamna...

Tragedia de la Anenii Noi. Fratele și soția șoferului au murit toamna trecută într-un grav accident la intrarea în Căușeni

0

În spatele tragicului accident care a avut loc în această seară, pe traseul Chișinău-Căușeni, în apropiere de orașul Anenii Noi, se ascunde o adevărată dramă de familie. Potrivit surselor Deschide.MD, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, soția și fratele șoferului care a decedat, și-au pierdut viața toamna trecută, într-un alt accident grav care a avut loc la intrarea în orașul Căușeni.

Sursele noastre susțin că șoferul Mercedes-ului, în vârstă de 37 de ani, originar din orașul Căușeni, a fost soțul tinerei actrițe de 27 de ani, care apăruse de mai multe ori în filmulețele de pe vlogul „Zîmbărele”, și care anul trecut, în dimineața zilei de 17 octombrie, a murit într-un grav accident rutier la intrarea în orașul Căușeni. În același accident și-a pierdut viața și fratele șoferului Mercedes-ului.

Fratele său în vârstă de 33 de ani, împreună cu soția sa, se deplasau cu un automobil de marca Peugeot, când s-au izbit frontal într-un automobil de marca Opel care se deplasa regulamentar. În urma impactului, șoferul automobilul Opel, un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar tatăl său în vârstă de 48 de ani a ajuns la spital.

Amintim că bărbatul de 37 de ani se deplasa în această seară cu viteză excesivă, la volanul unui Mercedes S Class, când în jurul orei 18:30, a fost implicat într-un accident rutier în apropiere de orașul Anenii Noi. Potrivit martorilor oculari, automobilul ar fi pierdut o roată și a derapat de pe traseu ajungând pe acostament unde s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, după ce a doborât trei copaci. Șoferul a murit pe loc, iar două pasagere, dintre care o tânără de 25 de ani, au ajuns la spital.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.