Acasă Social Trafic suspendat pe o stradă din capitală. Cum vor circula troleibuzele

Trafic suspendat pe o stradă din capitală. Cum vor circula troleibuzele

0

În perioada 15 -17 septembrie, traficul rutier în intersecția străzilor București și Tighina va fi suspendat. Potrivit autorităților municipale, măsura a fost luată în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a străzii Tighina.

Astfel, pe parcursul a trei zile, în intersecție se va lucra la toate straturile sistemului rutier, până la aplicarea stratului de uzură pe întreg tronsonul străzilor București – Mihail Kogălniceanu.

Acestea sunt ultimele lucrări la carosabilul de pe strada Tighina, în continuare urmând a fi aplicat doar marcajul rutier. 

În perioada menționată, troleibuzele care traversează intersecția vor circula după cum urmează:

  • Ruta 34: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, pe str. Ciuflea, cu virare la intersecția cu str. București și retur conform traseului stabilit;
  • Ruta 28: spre Poșta Veche – pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alexandr Pușkin; spre Botanica – pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.