Acasă Social Topul încălcărilor de Paște: Vitezomani, șoferi beți și accidente grave

Topul încălcărilor de Paște: Vitezomani, șoferi beți și accidente grave

0

Oamenii legii anunță că sunt la datorie în perioada sărbătorilor de Paști pentru a evita situațiile de risc pe traseele naționale. Astfel, în perioada 1-3 mai polițiștii de patrulare au documentat mii de abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere.

Potrivit bilanțului, cea mai gravă încălcare este depășirea limitei de viteză – peste 860 de cazuri documentate.

De asemenea, au fost documentați 67 de şoferi care conduceau sub influența alcoolului. Unul dintre ei avea o concentrație de 1,40 mg/l.

De asemenea, angajații INSP au intervenit la 120 de solicitări din partea cetățenilor, parvenite la 112.

În această perioadă, au fost înregistrate 19 accidente rutiere soldate cu 27 de persoane traumatizate, fără persoane decedate.

În comparație cu anul precedent, au fost înregistrate 13 accidente rutiere, soldate cu 2 persoane decedate și 13 traumatizate, iar în 2019 au avut loc 34 de accidente, 6 persoane decedate și 45 traumatizate.

Îndemnăm participanții la trafic să adopte o manieră calmă de conducere, să ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condițiilor de drum și să efectueze fiecare manevră numai după o temeinică asigurare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.