Acasă Social Tineri, prinși de carabinieri după ce au spart 2 mașini

Tineri, prinși de carabinieri după ce au spart 2 mașini

0

Doi tineri de 18 și 19 ani au ajuns pe mâna poliției, după ce au furat bunuri din automobile. Cazul a avut loc pe 7 februarie, în sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit informațiilor, un echipaj al carabinierilor, care patrula pe strada Sarmizegetusa, a observat doi tineri ce și-au schimbat brusc direcția de deplasare și au încercat să se ascundă printre automobilele parcate în preajmă.

Prin urmare, tinerii au fost stopați de oamenii legii pentru verificări.

În rucsacurile acestora au fost identificate mai multe chei, șurubelnițe și accesorii pentru automobile, proveniența cărora nu au putut-o explica.

Rugați să se deplaseze la Inspectoratul de Poliției, cei doi tineri au încercat să fugă, însă imediat au fost reținuți. 

Indivizii au fost conduși la IP botanica, unde într-un final au recunoscut că au forțat lacătele a două automobile de model Nissan, de unde au sustras instrumentele și accesoriile ce le aveau în rucsacuri.

Alte circumstanțe se stabilesc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.