Acasă Social Tineri, jefuiți de 17.000 de lei de 3 necunoscuți cu care au...

Tineri, jefuiți de 17.000 de lei de 3 necunoscuți cu care au consumat alcool

0

Un tânăr de 18 ani și doi minori de 14 și 16 ani, locuitori ai Capitalei, au fost reținuți de oamenii legii pentru comiterea unui jaf. Cazul a avut loc în noaptea de 29 octombrie, victimele fiind doi tineri de 21 și 23 de ani, transmite SafeNews cu referire la Știri.md

Tinerii, care au fost și agresați de hoți au comunicat polițiștilor veniți la fața locului că au făcut cunoștință cu agresorii în fața unui magazin de pe bd. Ștefan ce Mare, unde au consumat băuturi alcoolice, după care toți împreună s-au deplasat pe strada Ion Creangă, unde au continuat să consume băuturi alcoolice.  

Ulterior, între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie, iar cei 3 suspecți le-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii în regiunea feței și corpului după care în mod deschis le-au sustras telefoanele mobile și o boxă și au fugit de la fața locului.

Prejudiciul cauzat victimelor a fost estimat la 17.000 lei.

În urma unor măsuri întreprinse, suspecții au fost reținuți, iar fiind audiați, și-au recunoscut vina.

Cei trei tineri sunt cercetați penal în stare de libertate, însă riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.