Acasă Social Țigări de contrabandă, găsite într-un autocar R. Moldova – Italia

Țigări de contrabandă, găsite într-un autocar R. Moldova – Italia

0

Un cetățean român este cercetat de poliție după ce în bagajele sale au fost descoperite 5.000 de țigarete de contrabandă. Incidentul s-a întâmplat la punctul de trecere a frontierei române Albița, pe sensul de intrare în țară. Românul de 28 de ani se afla ca pasager într-un autocar pe cursa Republica Moldova – Italia.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport și persoanelor, ocazie cu care echipa comună de control a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în bagajele personale ale tânărului, cantitatea totală de 5.000 țigarete (250 pachete), de diferite mărci, de proveniență Duty-Free.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor accizabile descoperite, în valoare totală de 1.250 lei și sancționarea contravențională a tânărului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.