Acasă Politic Țîcu este noul președinte interimar al PMP-RM. „Această numire întărește abordarea pragmatică...

Țîcu este noul președinte interimar al PMP-RM. „Această numire întărește abordarea pragmatică a proiectului de unire a celor două țări”

0

Partidul Mișcarea Populară din Republica Moldova a decis să-l aleagă pe Octavian Țâcu președintele interimar al formațiunii politice. Despre acest lucru anunță PMP într-un comunicat de presă.

Potrivit PMP, această numire întărește abordarea concretă, programatică, a proiectului de unire a celor doua țări. „La sediul Partidului Mișcarea Populară, a avut loc reuniunea Consiliul Executiv Național. În prima parte a întâlnirii au fost discutate măsuri organizatorice, urmate de teme de interes general.

Unul dintre principalele subiecte abordate s-a referit la deschiderea politică și strategică privind Republica Moldova, aceasta fiind o prioritate prevăzută în proiectul politic al Partidului Mișcarea Populară. Numirea domnului Octavian Țîcu în funcția de Președinte interimar al filialei Partidului Mișcarea Populară-Republica Moldova întărește abordarea concretă, programatică, a proiectului de reîntregire a celor doua țări.

Printre temele atinse în cadrul acestui Consiliu Executiv Național au mai fost măsurile de pregătire a alegerilor locale parțiale, Partidul Mișcarea Populară este soluția viabilă în contextul politic actual,” este menționat în comunicat.  În același timp PMP anunță că au fost stabilite grupurile de lucru pe domenii de specialitate având drept țintă identificarea soluțiilor reale pentru probleme reale ale României: „Acestea necesită configurarea pe departamente de specialitate ce vor fi reprezentate și în grupurile Partidului Popular European, urmare a discuțiilor purtate între Secretarul General al Partidului Popular Euopean, domnul Antonio Lopez-Isturiz White și Președintele Partidului Mișcarea Populară, domnul Cristian Diaconescu.

Participanții la Consiliul Executiv Național de astăzi și-au împărtășit abordările privind promovarea principiilor pentru o Românie respectată”.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.