Acasă Justiţie Teatru ieftin: Anunțarea în căutare a lui Platon se amână. “Aceste acțiuni...

Teatru ieftin: Anunțarea în căutare a lui Platon se amână. “Aceste acțiuni sunt în favoarea lui”

0

Anunțarea în căutare a controversatului om de afacere, Veaceslav Platon se amână. Se întâmplă după ce solicitarea procurorilor privind anunțarea în căutare și arestarea lui Platon, a fost întreruptă.

Hotărârea cu privire la întreruperea ședinței a venit din partea judecătorilor la solicitarea avocaților lui Platon.

Ofer termeni până la data de 12 august, ora 14-00… Este destul 10 zile pentru a reveni în R.Moldova”, a declarat magistratul.

Amintim că procurorul din cadrul Procuraturii Anticorupție a solicitat astăzi, 2 august 2021, magistraților aplicarea în privința lui Veaceslav Platon a măsurii preventive – arestul cu anunțarea în căutare pentru reținere și executarea măsuri preventive.

Această acțiune a procurorilor, potrivit surselor SafeNews.md, nu vine decât în favoarea lui Platon pentru urgentarea obținerii azilului politic pe care ultimul l-ar fi cerut autorităților din Londra.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.