Acasă Sport Tatăl lui Griezmann, nervos după eliminarea fiului său la Atletico Madrid –...

Tatăl lui Griezmann, nervos după eliminarea fiului său la Atletico Madrid – Liverpool: ”O adunătură de clovni”

0

Atletico Madrid a pierdut duelul cu Liverpool din grupele Champions League cu scorul de 2-3, iar acest lucru a fost cauzat și de eliminarea lui Antoine Griezmann din minutul 52.

Tatăl lui Antoine Griezmann s-a enervat după ce fiul său a fost eliminat din meciul cu Liverpool din grupele Champions League.

Tatăl lui Griezmann, nervos după eliminarea fiului său la Atletico Madrid – Liverpool: ”O adunătură de clovni!”

Antoine Griezmann a văzut cartonașul roșu după ce avut o intervenție extrem de dură asupra lui Roberto Firmino în minutul 52. Francezul a ridicat piciorul ducând crampoanele în zona urechii stângi a brazilianului.

Griezmann Sr. a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care a comparat faultul comis de Antoine cu cel făcut de Zlatan Ibrahimovic în meciul AC Milan – Porto.

Tatăl lui Antoine Griezmann este de părere că cele două faulturi sunt foarte similare, iar maniera în care centralul partidei în care a evoluat fiul său a fost nedrept pentru că, în timp ce Ibrahimovic a primit doar cartonaș galben pentru intervenția dură, fotbalistul francez a fost eliminat direct.

La puțin timp după ce a publicat mesajul, acesta l-a șters, dar a fost lăsat suficient de mult pentru a fi preluat de presa internațională.

”Galben pentru Zlatan și roșu pentru Griezmann. O adunătură de clowni”, a scris tatăl lui Antoine Griezmann pe Instagram.

În clasamentul Grupei B, Liverpool este lider, cu 9 puncte, Atletico Madrid se află pe locul 2, cu 4 puncte, FC Porto, pe 3, cu 4 puncte, iar AC Milan este ultima, fără niciun punct.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.