Acasă Anticipate 2021 TASS: Trupele ruse din Transnistria sunt pregătite de eventuale provocări la alegeri

TASS: Trupele ruse din Transnistria sunt pregătite de eventuale provocări la alegeri

0

Trupele ruse din regiunea transnistreană au fost instruite pentru a contracara eventuale provocări în Zona de Securitate în contextul alegerilor parlamentare anticipate, transmite TASS. Potrivit agenției, trupele ruse au luat măsuri suplimentare și sunt pregătite pentru eventuale provocări la secțiile de votare destinate locuitorilor din regiune, transmite SafeNews.md cu referire la Deschide.md.

Declarația aparține lui Andrei Gorobțov, care este președintele delegației Federației Ruse în Comisia Unificată de Control.

„Comandamentul contingentului rus de menținere a păcii a efectuat instrucțiuni, au fost luate măsuri suplimentare în legătură cu eventualele provocări, despre care ne-au avertizat forțele de ordine. 

Pacificatorii sunt gata să separe părțile care vor intra într-un eventual conflict, în conformitate cu regulile stabilite „, a spus Gorobțov.

Acesta a mai amintit de incidentul de la Varnița cu implicarea AUR.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.