Acasă Social Țările de Jos vor sprijini în continuare parcursul european al R. Moldova

Țările de Jos vor sprijini în continuare parcursul european al R. Moldova

0

Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, a avut o întrevedere cu omologul său din Țările de Jos, Hanke Bruins Slot, care a efectuat o vizită în Republica Moldova. Oficiala olandeză a declarat că Regatul Țărilor de Jos va sprijini în continuare parcursul european al țării noastre.

În cadrul întrevederii, miniștrii au discutat despre oportunitățile de consolidare a relațiilor bilaterale și despre forumul investițional, care se va desfășura în luna iunie, în cadrul evenimentului cultural „Zilele Moldovei în Regatul Țărilor de Jos”.

„Am mulțumit pentru susținerea acordată de Țările de Jos în parcursul european al Republicii Moldova și pentru suportul în implementarea reformelor, care vizează justiția, lupta împotriva corupției, precum și consolidarea securității cibernetice.

Am abordat și aspecte legate de securitatea din regiune și combaterea atacurilor hibride ale Federației Ruse. În acest context, am reiterat importanța consolidării stabilității în regiune, precum și angajamentul nostru pentru sprijinirea Ucrainei, în lupta pentru suveranitate și integritate teritorială”, a notat Mihai Popșoi pe pagina sa de Facebook.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.