Acasă Social Tânărul din Ștefan Vodă care a evadat acum o săptămână din penitenciar,...

Tânărul din Ștefan Vodă care a evadat acum o săptămână din penitenciar, reținut de Poliția capitalei

0

Tânărul de 28 de ani care a evadat la data de 23 mai din penitenciarul nr.4 Cricova a fost reținut în această noapte de către ofițerii Poliției capitalei. Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către ofițerul de presă al Direcției de Poliție a mun.Chișinău, Natalia Stati.

Potrivit datelor prezentate, în această noapte, în jurul orei 01:20, în urma măsurilor întreprinse de către angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă al Directiei de Politie mun.Chisinau, de comun cu angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor, a fost reținut tânarul care a evadat din penitenciar, fiind escortat la IP Râșcani, după care la penitenciar.

Amintim că tânărul a evadat din penitenciar la data de 23 mai, în jurul orei 1.10. Acesta are 28 de ani și este originar din satul Purcari, raionul Ștefan-Vodă. Anterior, el a fost condamnat la 12 ani de privațiune de libertate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.