Acasă Social Tânără, reținută de miliția transnistreană: E bănuită de trafic de ființe

Tânără, reținută de miliția transnistreană: E bănuită de trafic de ființe

0

O tânără de 25 de ani, de pe malul drept al Nistrului a fost reținută recent de așa-numita miliție transnistreană „pentru trafic de ființe umane”. Potrivit unui comunicat de presă al pretinsului minister de interne de la Tiraspol, aceasta este bănuită că ar fi racolat și trimis „în robie sexuală” tinere din stânga Nistrului, transmite SafeNews.md cu referire la Replicamedia.md.

Potrivit sursei, tânăra de 25 de ani, racola tinere din familii defavorizate, cărora le promitea între 4.000 și 6.000 de euro pe lună pentru prestarea de servicii intime în Grecia.

Ulterior, aceasta le perfecta actele și le aranja zborul către Grecia.

Până acum, se spune în comunicat, au fost identificate două victime, dar și o tânără de 18 ani din Camenca. Aceasta avea actele pregătite și urma să zboare în statul elen.

Menționăm că reprezentanții așa numitului-minister de interne nu oferă detalii despre locul unde a fost reținută tânăra de 25 de ani și niciun alt detaliu despre aceasta.

Tânăra ar riscă de la 5 la 12 ani de închisoare pentru infracțiunile care i se impută.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.