Acasă Social Tânără în vârstă de 17 ani, căutată de polițiști: A dispărut de...

Tânără în vârstă de 17 ani, căutată de polițiști: A dispărut de câteva zile

0

O tânără în vârstă de 17 ani este căutată de polițiștii din Dubăsari. Potrivit informațiilor, la data de 22 octombrie curent fata a ieșit la plimbare, iar de atunci nu se cunoaște nimic despre locul aflării acesteia.

„Semnalmente: 16-17 ani. Înălțime 150 cm, slăbuță. Ochii sunt de culoare gri, păr blond închis, tunsoare bob. Deasupra buzei superioare are o aluniță de 1-2 mm. Vorbește în limba rusă”.

Mai mult, când a plecat de acasă, tânăra purta o geacă de culoare verde cu glugă de blană și era încălțată în adidași roz.

Dacă aveți informații despre locul unde se află Anastasia Nikolaevna Dudnik, sunați la următoarele numere de telefon: 102, 0 (775) 0-90-00 sau 0 (533) 8-15-29.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.