Acasă Social Tânăr ucis în chinuri groaznice de iubita sa, la Căușeni. L-a înjunghiat...

Tânăr ucis în chinuri groaznice de iubita sa, la Căușeni. L-a înjunghiat de opt ori și i-a dat foc

0

O femeie a fost reținută de polițiști, după ce și-a ucis cu bestialitate concubinul. Crima a avut loc noaptea trecută în jurul orei 02:00, în localitatea Copanca, din raionul Căușeni.

Contactată telefonic, Corina Repeșciuc, ofițerul de presă al IP Căușeni, a declarat pentru Deschide.MD că este vorba despre o femeie în vârstă de 34 de ani, care aflându-se la domiciliul concubinului său un bărbat de 32 de ani, după consum abuziv de vin, l-a ucis cu bestialitate, după ce între cei doi s-a iscat un conflict.

„Ca urmare a cerții create în circumstanțele nominalizate, femeia l-a lovit cu mâna pe barbat care în rezultatul loviturii și-a pierdut cunoștința, l-a imobilizat cu un fular și apoi, stropindu-l cu combustibil, l-a incendiat în interiorul domiciliului și pe parcursul cât concubinul ardea, aceasta i-a aplicat cel mult opt lovituri de cuțit. Este vorba despre o plagă la mâna dreaptă a acestuia, apoi o altă plagă în regiunea abdomenului continuând pe suprafața cutiei toracice până la gât. În rezultatul leziunilor corporale provocate în circumstanțele vizate, barbatul de 32 de ani a decedat”, ne-a spus Repeșciuc.

Reprezentantul IP Căușeni a ținut să menționeze că femeia a fost cea care a alertat poliția, dar și faptul că pe numele ei a fost pornit un dosar penal.

„Dânsa riscă de la 15-20 ani sau detenție pe viață conform art.145 alin.(2), lit.j) din Codul penal”, a precizat Repeșciuc.

De altă parte, oamenii din localitate ne-au spus că femeia are la întreținere cinci copii cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, de la diferiți bărbați, iar anterior aceasta ar fi încercat să-și ucidă un alt concubin.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.