Acasă Social Sute de oameni au prins rând la maraton pentru a se vaccina

Sute de oameni au prins rând la maraton pentru a se vaccina

0

Peste cinci sunte de oameni au prins rând să se vaccineze la Palatul Republicii, chiar înainte de a fi lansat maratonul. Cei mai mulți vor să se imunizeze cu Pfizer. Cei care vin se înscriu pe liste și, periodic, se face apelul.

În cadrul Maratonului au fost amenajate 20 de puncte de vaccinare, care vor activa în intervalul orelor 9:00 – 22:00. De asemenea, pentru măsuri de siguranță, a fost amenajată o zonă de terapie intensivă și una de monitorizare.

Vor fi disponibile următoarele tipuri de vaccinuri împotriva COVID-19: Pfizer-BioNTech, AstraZeneca, Sinopharm și CoronaVac.  

În caz de necesitate, cantitatea de seruri va fi suplimentată, cu excepția vaccinului Pfizer care este în stoc limitat. Totodată, precizăm că loturile de vaccin au fost prevăzute direct pentru desfășurarea acțiunii de masă anunțate, fiind exclusă completarea cu seruri de la alte instituții.

La Maratonul Vaccinării, toți doritorii se pot vaccina doar cu buletinul, fără programare prealabilă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.