Acasă Social Suspecții care ar fi împușcat în cap un bărbat la Sângerei, după...

Suspecții care ar fi împușcat în cap un bărbat la Sângerei, după gratii

0

Cei doi bănuiți de comiterea omorului din extravilanul raionului Sângerei au fost plasați în arest preventiv pentru 20 de zile. Anunțul a fost făcut de către Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, la o zi după ce cei doi bărbați au fost arestați.

„20 zile arest preventiv, la solicitarea procurorilor PCCOCS, pentru cei 2 bănuiți de comiterea omorului din extravilanul raionului Sângerei”, se arată în comunicat.

Reamintim că, la 23 mai, în jurul orei 08:15, un bărbat a alertat Poliția după ce în curtea sa a venit o femeie și s-a plâns că concubinul ei a fost împușcat în pădure.

Femeia le-a declarat polițiștilor că, în acea dimineață, aproximativ la ora 04:00, împreună cu concubinul ei mergeau pe jos printr-o fâșie forestieră și din cauza oboselii s-ar fi culcat în iarbă.

Ulterior, cei doi ar fi fost treziți de o serie de fluierături care se auzeau din direcția unui teren agricol semănat cu floarea-soarelui.

Atunci bărbatul s-a ridicat de la sol, dar a fost împușcat în cap și s-a prăbușit însângerat. Femeia le-a mai spus polițiștilor că după împușcătură s-a auzit zgomotul motorului unui vehicul care s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Bărbatul ar fi fost împușcat dintr-o armă cu lunetă, cartușul fiind găsit de ofițerii de investigații la o distanță de 140 de metri de la locul unde a fost depistat cadavrul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.