Acasă Extern SUA: Preşedintele Biden va primi luni a treia doză de vaccin împotriva...

SUA: Preşedintele Biden va primi luni a treia doză de vaccin împotriva COVID-19, anunţă Casa Albă

0
U.S. Democratic presidential nominee and former Vice President Joe Biden reacts to early results from the 2020 U.S. presidential election, in Wilmington, Delaware, U.S., November 4, 2020. REUTERS/Brian Snyder

Preşedintele american Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, va primi luni a treia doză de vaccin împotriva COVID-19, a anunţat Casa Albă, transmit AFP şi Reuters.

Preşedintele va primi doza de vaccin la ora locală 13.00 (17.00 GMT), prilej cu care va face şi o declaraţie, precizează Casa Albă.

Statele Unite au autorizat săptămâna trecută administrarea unei doze booster de vaccin împotriva COVID-19 în cazul persoanelor de 65 de ani şi peste, precum şi al celor considerate ‘la risc’, inclusiv prin prisma locului de muncă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.