Acasă Social Studenții reținuți pentru trafic de droguri, plasați în arest

Studenții reținuți pentru trafic de droguri, plasați în arest

0

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță că doi studenți ai unei universități din Chișinău, reținuți pentru circulația ilegală a drogurilor în favoarea unui grup criminal, au fost plasați în arest. Măsura a fost aplicată ca rezultat a perchezițiilor efectuate la sfârșitul săptămânii trecute.

Astfel, în cazul unuia din învinuiți a fost dispus arestul preventiv pentru 20 de zile, iar în cazul celui de-al doilea – 30 de zile la domiciliu.

„Ulterior studierii motivației instanței cu privire la aplicarea acestor măsuri, procurorii PCCOCS vor determina oportunitatea contestării încheierilor.
Investigațiile continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor cauzei penale”, se arată într-un comunicat emis de PCCOCS.

Reamintim că mascații „Fulger” și ofițerii Antidrog din cadrul INI ar fi efectuat percheziții în căminul Universității de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS), în seara zilei de vineri, 5 noiembrie.

Perchezițiile au loc după ce fiul lui Veaceslav Manolachi, rectorul USEFS, a fost reținut într-un dosar penal pentru trafic de droguri

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.