Acasă Justiţie Stop cadru! Membru CSP acuză reprezentanții Asociației Procurorilor de neoportunitate și neînțelegere...

Stop cadru! Membru CSP acuză reprezentanții Asociației Procurorilor de neoportunitate și neînțelegere în situația de pandemie

0

Discriminare sau limitarea dreptului la inițiativă? Un membru CSP a acuzat reprezentantul Asoziației Procurorilor pentru Ordine și Dreptate, de neoportunitate și neînțelegere a sitației actuale în țară. S-a întâmplat în cadrul ședinței de joi, 28 mai 2020, în cadrul ședinței Consiliului Superior al Procurorilor, transmite SafeNews.md.

În cadrul ședinței de astăzi a CSP, reprezentanții Asociației Procurorilor pentru Onoare și Demnitate, au înaintat un demers potrivit căruia se solicită modificarea unor prevederi din regulamentul cu privire la aplicarea unor măsuri de încurajare a procurorilor și acordarea distincțiilor procuraturii, aprobate în 2016.

În urma acestei inițiative, unul dintre membrii CSP a avut o reacție nu tocmai încurăjătoare.

În situația de criză și de pandemie, aceasta este problema pe care asociația a depistat-o? Ca reprezentant al societății civile, am rămas un pic perplex de curajul, care-l susțin și de înțelepciunea care în situația de criză când medicii și cetățenii mor iar țara nu este în cea mai bună existență, noi avem ce avem, a declarat membrul CSP, Lilia Mărgineanu.

Este de remarcat că o astfel de abordare au tenta de a stopa orice inițiativă din partea procurorilor de a-și revendica drepturile pretinse a fi încălcate.

Un alt membru al CSP, a încercat să încurajeze inițiativa Asociației menționând că aceștia nu a mers împotriva autorităților statului, ci au înaintat un demers care consideră că ar trebui să fie așa.

repere: 01.39.20

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.