Acasă Economic Statele Unite vor acorda R.Moldova 1,2 milioane de dolari în lupta cu...

Statele Unite vor acorda R.Moldova 1,2 milioane de dolari în lupta cu COVID-19

0

Guvernul Statelor Unite ale Americii va acorda asistență medicală în valoare 1,2 milioane de dolari pentru combaterea răspândirii coronavirusului în R.Moldova. Anunțul a fost făcut de reprezentanții misiunii diplomatice în țara noastră.

Banii vor fi utilizați pentru pregătirea laboratoarelor, accelerarea identificării și monitorizării cazurilor de îmbolnăvire, consolidarea capacității tehnice a specialiștilor pentru a răspunde provocării, sporirea comunicării despre riscurile existente și altele.

Sprijinul pentru combaterea COVID-19 se adaugă la asistența de 42 de milioane de dolari oferită de SUA domeniului medicinei și la asistența totală de peste un miliard de dolari acordată Republicii Moldova în ultimii 20 de ani”, menționează Ambasada SUA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.