Acasă Sport Starea lui Pele s-a înrăutățit. Fiica lui îndeamnă fanii să se roage

Starea lui Pele s-a înrăutățit. Fiica lui îndeamnă fanii să se roage

0

Pele își va petrece Crăciunul în spital, starea sa înrăutățindu-se. Fiica sa a rugat fanii fostului fotbalist să se roage pentru sănătatea lui în această perioadă.

Legenda fotbalului, în vârstă de 82 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de colon în septembrie 2021, transmite SafeNews.md cu referire la protv.ro.

El a fost spitalizat din nou anul acesta în noiembrie din cauza unei infecții respiratorii agravate de COVID-19.

Noi informații din partea spitalului Albert Einstein din Sao Paolo confirmă faptul că Pele este ținut sub supraveghere în continuare de către medici și asistente, potrivit The Sun.

El nu va fi externat din spital până de Crăciun.

Iar fiica lui Pele a făcut apel la fani să se roage pentru sănătatea lui.

„Iubirea voastră pentru el, poveștile voastre și rugăciunile voastre sunt un MARE sprijin pentru că știm că nu suntem singuri”, a spus fiica lui, Kely Nascimento.

Anterior, Pele a scris: „Prietenii mei, vreau să fiți calmi și pozitivi. Sunt puternic, cu multă speranță și urmez tratamentul ca de obicei. Vreau să mulțumesc întregii echipe de medici și asistente pentru îngrijirile pe care le-am primit. Am multă credință în Dumnezeu și fiecare mesaj cu iubire pe care îl primesc de la voi, din toată lumea, mă încarcă cu energie”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.