Acasă Extern Starea de sănătate a Larisei Guzeeva se înrăutățește pe zi ce trece

Starea de sănătate a Larisei Guzeeva se înrăutățește pe zi ce trece

0

Larisa Guzeeva a fost internată cu COVID într-o stare gravă. La sfârșitul lunii septembrie artista s-a infectat cu coronavirus. Se spune că starea vedetei se înrăutățește în fiecare zi.

Dacă în urmă cu câteva zile, Larisa Guzeeva, în vârstă de 62 de ani, comunica cu fanii și împărtășea imagini din secția spitalului, acum este offline.

După cum s-a confirmat, starea de sănătate a actriței s-a agravat, medicii luptă pentru viața ei, relatează starhit.ru.

„Starea ei se agravează în fiecare zi. Ea este intubată. Coronavirusul ei, desigur, a rămas”, au spus oameni din anturajul Larisei Guzeeva.

Moderatoare emisiunii „Hai să ne căsătorim!” pe primul canal în Moldova a prezentat rezultate slabe la fleurografie. Ambii plămâni sunt afectați 70%. E puțin, dar cifra crește în fiecare zi”, au spus vedetele apropiatei artistei.

Cu puțin timp înainte de spitalizare, actrița se odihnea în Crimeea.

Acolo, Guzeeva a fost tratată la o clinică de sănătate. Potrivit zvonurilor, artista a vrut să scape de kilogramele în plus, așa că urma o dietă strictă și a făcut băi de gheață.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.