Acasă Social Spitalul Municipal Nr.4 din Chișinău devenit focar de infecție cu noul coronavirus

Spitalul Municipal Nr.4 din Chișinău devenit focar de infecție cu noul coronavirus

0

12 angajați ai Spitalului Municipal Nr.4 din Chișinău au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Informațiile au fost oferite de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, transmite Știri.md. Potrivit ministrei, astăzi au fost testați toți lucrătorii medicali din cadrul Spitalului Municipal Nr.4, iar în zilele următoare vor fi testate cadrele medicale din alte instituții medicale.

Menționăm că din cele 3.110 cazuri confirmate astăzi, 50 sînt lucrători medicali: asistenți medicali – 17, medici – 3, personal auxiliar – 18, felceri – 2. Menționăm că la data de 20 aprilie, autoritățile de la Chișinău anunțau 635 de lucrători medicali infectați.

Amintim că în total, 47 angajați ai sistemului de sănătate au fost tratați și externați.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.