Acasă Social Spitalul comunei Cărpineni, plasat în carantină

Spitalul comunei Cărpineni, plasat în carantină

0

Spitalul din satul Cărpineni, raionul Hîncești, a fost plasat în carantină pentru 14 zile, din cauza unei paciente din Bălceana, care a ascuns faptul că a contactat cu o persoană infectată cu Covid-19. Anunțul a fost făcut astăzi de Primăria comunei Cărpineni.

„Spitalul Cărpineni închis în carantină pentru o perioadă de 14 zile! 24 de angajați ai spitalului sunt cu statut de „contacți” în urma internării în spital a unei paciente originare din satul Bălceana, care nu a declarat ca a contactat cu o persoană infectată cu virusul Covid-19. Aducem mulțumiri personalului medical pentru dedicare zi de zi în slujba sănătății cetățenilor și îi așteptăm să revină sănătoși peste 14 zile în Spitalul Cărpineni!”, se stipulează în anunțul Primăriei

Potrivit Unimedia.info, satulBălceana și satul Sofia din raionul Hîncești au fost plasate în carantină începând cu data de 16 martie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.