Acasă Extern Spidermanul francez a escaladat cu mâinile goale un zgârie-nori din Paris

Spidermanul francez a escaladat cu mâinile goale un zgârie-nori din Paris

0

Celebrul Alain Robert, supranumit “Spidermanul francez”, a făcut o nouă demonstraţie de curaj. A escaladat cu mâinile goale şi fără sisteme de siguranţă un zgârie-nori din Paris. A urcat nu mai puțin de 38 de etaje. A protestat astfel față de lipsa măsurilor concrete pentru limitarea încălzirii globale, transmite SafeNews.md cu referire la protv.ro.

În noiembrie, oraşul scoţian Glasgow va găzdui conferinţa ONU pe tema schimbărilor climatice, iar evenimentul are loc la șase ani după cel din Paris, cu aceeași temă.

În acest timp, nu s-a făcut mare lucru pentru protejarea planetei, e de părere alpinistul francez. Cum nu i se permite să escaladeze clădiri din Marea Britanie, a ales capitala Franței şi a ajuns cu bine în vârf.

Vineri, în mai multe state au avut loc proteste pe tema politicilor de mediu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.