Acasă Extern Soția lui Zelenski dezvăluie greșeala fatală făcută de Vladimir Putin

Soția lui Zelenski dezvăluie greșeala fatală făcută de Vladimir Putin

0

Soția președintelui ucrainean, Vladimir Zelenski, dezvăluie ceea ce din punctul său de vedere este “greșeala fatală” făcută de Vladimir Putin. Olena Zelenska a povestit cum s-au desfășurat ultimele momente dinainte de izbucnirea războiului, transmite SafeNews.md cu referire la protv.ro.

Era între patru și cinci dimineața, iar soțul său îmbrăca un costum – ultima dată când a purtat o astfel de ținută înainte de a trece la îmbrăcămintea militară, conform Sky News.

„A început”, a fost tot ce el i-a spus, a povestit doamna Zelenski pentru revista Vogue. Apoi, i-a cerut soției lui să ia documentele esențiale și să iasă din casă.

Apoi, ea a vorbit despre greșeala fatală făcută de Vladimir Putin, din punctul său de vedere.

„A vrut să ne despartă, să ne spulbere, să provoace confruntare internă, dar este imposibil să facem asta cu ucrainenii. Când unul dintre noi este torturat, violat sau ucis, simțim că toți suntem torturați, violați sau uciși. Și aceasta este probabil greșeala fatală a tiranului care ne-a atacat. Cu toții suntem mai întâi ucraineni și apoi orice altceva”, a spus ea.

Ea a mai spus că Rușia și-a încălcat încă din prima zi a invaziei angajamentul de a viza numai locuri militare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.