Acasă Extern Şoşoacă a părăsit sala de plen când a început să vorbească Zelenski

Şoşoacă a părăsit sala de plen când a început să vorbească Zelenski

1

Senatoarea Diana Şoşoacă a ieşit din sala de plen a Parlamentului României în momentul în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a început discursul ţinut în faţa senatorilor şi deputaţilor români.

Ea acuză că este o înregistrare, nu un discurs în direct, transmite SafeNews.md cu referire la Mediafax.

„S-au încălcat toate normele de drept internaţional, pentru că nu vine nimeni ca să stai să te uiţi la o înregistrare. Înregistrarea aceea este actul de trădare al acestor aleşi faţă de poporul român şi este lipsa de bun simţ a Ucrainei cu graniţele nedeclarate la ONU. Cum poate Marcel Ciolacu să spună… Slava… vecinilor? Nu pot să asist la aşa ceva”, a spus Diana Şoşoacă.

La rândul lor, parlamentarii AUR au pus pe bănci steagul României.

Liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”.

„Noi am pregătit nişte steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit nişte steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

În timp ce preşedintele ucrainean le vorbea senatorilor şi deputaţilor, George Simion, fără a asculta discursul, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Aur un partid nationalist rus. Acum rominii, cred sa inteleaga de unde vine finantarea ancestor nationalisti romini. Votantii inainte-ei va vor aduce armata rusa in casele voastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.