Acasă Alegeri 2020 SONDAJ IPP // Maia Sandu ar putea câștiga turul II al alegerilor...

SONDAJ IPP // Maia Sandu ar putea câștiga turul II al alegerilor prezidențiale

0

Maia Sandu ar putea câștiga al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Cel puțin asta arată un sondaj realizat de Institutul de Politici Publice și Comunitatea WatchDog.MD și prezentat publicului prin intermediul unei conferințe de presă.

Potrivit sondajului prezentat de Institutul de Politici Publice și Comunitatea WatchDog.MD pentru Maia Sandu și-ar da votul 51,5% din alegători.

Igor Dodon ar acumula 48,5% din voturile cetățenilor, ceea ce reprezintă că va ceda cu 3% în fața contracandidatei sale.

Sondajul a fost realizat în perioada 3-7 noiembrie, la telefon, pe un număr de 1086 persoane și nu include părerea celor din stânga Nistrului.

Reprezentanții celor două companii care au realizat sondajul spun că rezultatul turului II ar putea fi influențat de alegătorii din stânga Nistrului.

Marja de eroare este de +/-3%.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.