Acasă Alegeri 2020 SONDAJ: Cinci partide ar ajunge în noul parlament

SONDAJ: Cinci partide ar ajunge în noul parlament

0

Dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri parlamentare anticipate, în noul Legislativ ar accede cinci formaţiuni politice. Cel puţin aşa arată un sondaj de opinie realizat de către Asociaţia Sociologilor şi Demografilor din Republica Moldova și prezentat recent în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel în Parlament ar accede PSRM cu 37,6%, Partidul Acţiune şi Solidaritate ar acumula 22,5%. Pe poziţia a treia s-ar clasa Partidul Şor cu 10,4%, Partidul Nostru ar acumula 10%, în Legislativ ar accede şi Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr cu 7,7%.

Peste 68% sunt siguri că s-ar prezenta la urne, iar peste 56% sunt pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.