Acasă Extern Soldaţi ruşi, observaţi ascunzându-se în păduri: De cine sunt căutaţi

Soldaţi ruşi, observaţi ascunzându-se în păduri: De cine sunt căutaţi

0

Autorităţile dintr-o mică localitate din regiunea Harkov au scris pe reţelele sociale despre prezenţa unor soldaţi ruşi fugari pe care locuitorii i-au observat ascunzând-se în pădure, relatează presa ucraineană.

„Ruşii s-au întors aici – răniţi, murdari, înfometaţi, mânioşi, cu echipamentul avariat. S-au refugiat în satul nostru pentru a-şi reface forţele. Avem informaţii că circa 200 de soldaţi ruşi se ascund acum în pădurile de la marginea satului. Sunt căutaţi de comandanţii lor”, a scris un oficial din consiliul localităţii Borova de lângă oraşul Izium, transmite SafeNews.md cu referire la adevarul.ro.

După ce a suferit pierderi într-o altă bătălie pentru controlul asupra oraşului Izium, un grup de soldaţi ruşi s-a retras în Gorohovatka, un mic sat de la periferia oraşului Borova.

Un alt grup s-a ascuns în pădurea locală. Borova este situat pe malul de est al râului Oskil, în timp ce Gorohovatka este situat pe malul de vest, cele două fiind conectate printr-un pod.

În această săptămână, armata ucraineană a distrus centrul de comandă şi informaţii al armatei a 20-a a Rusiei, care se afla în regiunea Harkov, lăsând multe trupe ruseşti fără îndrumare tactică.

În nord-est, încă de la începutul războiului, armata rusă s-a confruntat cu întreruperi ale aprovizionării cu alimente şi muniţii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.