Acasă Social Șoferul certat cu angajatul terminalului vamal a mers cu TIR-ul peste el

Șoferul certat cu angajatul terminalului vamal a mers cu TIR-ul peste el

0

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost accidentat de un TIR. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, în jurul orei 14:22, la terminalul vamal intern de pe strada Industrială din capitală, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat că, la fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Ciocana, dar și o ambulanță.

„Oamenii legii au stabilit că șoferul unui TIR de marca DAF, în vârstă de 62 de ani, a avut un conflict cu un angajat al terminalului, iar ulterior l-a călcat pe acesta cu TIR-ul peste picior. Vicitma a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru a-i fi acordat ajutor medical”, a precizat Stati.

Polițiștii de la Ciocana au inițiat un proce penal în acest caz, în cadrul căruia urmează să fie stabilite toate circumstanțele.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.