Acasă Social Șoferii cu mașini străine în Moldova, verificați minuțios la frontieră

Șoferii cu mașini străine în Moldova, verificați minuțios la frontieră

0

Șoferii care vor intra în R. Moldova cu automobile înregistrate în străinătate vor fi verificați mai strict. Despre aceasta anunță oamenii legii. Potrivit unei note informative în acest sens, decizia a fost luată în contextul depistării mai multor nereguli la frontierele de stat ale șoferilor cu mașini străine.

”De astăzi, la acțiunea INSP privind sancționarea șoferilor cu mașinile înregistrate în alte state, care se eschivează de la răspunderea contravențională, după ce au comis mai multe încălcări în trafic pe teritoriul Republicii Moldova se alătură angajații Administrației de Stat a Drumurilor.
Ei vor verifica dacă conducătorii de automobile au vinieta achitată conform legislației.
Reamintim, pe parcursul lunii septembrie, în toate punctele de trecere a frontierei conducătorii vehiculelor cu numere străine sunt verificați la fel de strict ca orice alt șofer al unui vehicul înmatriculat în Republica Moldova.
Subliniem că scopul acțiunii este de a responsabiliza conducătorii auto să respecte cu strictețe RCR”, se arată în nota de referință.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.