Acasă Comunicate de presă Șofer ucrainean, trimis acasă după ce a prezentat un permis fals la...

Șofer ucrainean, trimis acasă după ce a prezentat un permis fals la vamă

0

Un șofer de camion din Ucraina a încercat să ajungă în R. Moldova cu un permis de conducere falsificat. Incidentul a avut loc zilele acestea în punctul de trece Criva, pe sensul de intrare în R. Moldova.

Odată ajuns la punctul de control, ucraineanul de 26 de ani a prezentat un permis de conducere care ulterior a fost dovedit fals.

În timpul verificărilor, polițistul de frontieră a observat unii indici necaracteristici asupra permisului, fapt pentru care a fost examinat și cu tehnica din dotare. 

Interogat despre cele depistate, tânărul ucrainean în vârstă de 26 de ani a comunicat că intuia referitor la neveridicitatea actului pentru că din lipsă de timp și din necesitatea de a mai adăuga o subcategorie de vehicule a mai scos din buzunar două mii de grivne ucrainene. 

Ca urmare, conducătorul auto a făcut cale întoarsă din punctul de trecere Criva, așteptând să vină un coleg pentru a se urca la volanul autocamionului. 

Permisul de conducere a fost trimis în adresa laboratorului tehnico-juridic și în funcție de rezultatul oficial se va face încadrarea juridică a faptei.  

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.