Acasă Politic Slusari susține că Dodon își mobilizează președinții de raioane luni la Guvern:...

Slusari susține că Dodon își mobilizează președinții de raioane luni la Guvern: ”Probabil după asta urmează adresări standarde din partea primarilor, procurorilor, judecătorilor, vameșilor, locuitorilor „revoltați” de la Sadova”

0

Igor Dodon își mobilizează președinții de raioane luni, 18 mai, în fața clădirii Guvernului, pentru exprimarea sprijinului față de Guvernul Chicu. Declarația aparține președintelui fracțiunii parlamentare Partidului Platforma DA, Alexandru Slusari.

„Pentru luni, la orele 11:00, se preconizează întâlnirea cu președinții de raioane, organizată chipurile la solicitarea acestora. Adică, după scenariu bine regizat, un președinte de raion, care reprezintă PSRM, a propus întrunirea șefilor de raioane lângă Guvern în vederea exprimării sprijinului executivului. După asta a intervenit Ion Chicu și a dispus convocarea pe luni a ședinței de lucru, la care urmează a fi exprimată în scris sau verbal susținerea guvernului și condamnarea opoziției. Exact la asemenea показуха (demonstrație – n.red) a recurs Plahotniuc în iunie 2019. Probabil după asta urmează adresări standarde din partea primarilor, procurorilor, judecătorilor, vameșilor, locuitorilor „revoltați” de la Sadova”, a scris pe Facebook Alexandru Slusari..

Amintim că în ultima perioadă mai mulți deputați pleacă din Partidul Democrat și aderă la fracțiunile Pro Moldova și Șor, care la rândul lor declară că Guvernul Chicu va rămânea fără susținere în Parlament. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.