Acasă Politic Ping pong de replici pe Facebook. Slusari îi răspunde lui Chicu: ”Aţi...

Ping pong de replici pe Facebook. Slusari îi răspunde lui Chicu: ”Aţi vrut să mă jigniţi pe mine, dar aţi insultat mii de fermieri din zonele rurale”

0

Nestimate domnule Chicu, eu sunt măndru că am reprezentat 15 ani tractoriştii şi în continuare am făcut, fac şi voi face tot ce este posibil pentru ca agricultorii mici şi mijlocii autohtoni să se supraveţuiască, iar satele noastre să nu moară, a scris pe FB deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, într-un răspuns dat ex-premierului Ion Chicu.

„Aţi vrut să mă jigniţi pe mine, dar aţi insultat mii de fermieri din zonele rurale. Eu demult nu mă supăr pe un profitor, care i-a servit cu umilinţă pe Plahotniuc şi pe Dodon, dar pentru a-şi compensa frustrările şi complexul de inferioritate, recurge la aroganţă crasă şi agresivă în raport cu ceilalţi oameni.
Nu voi coborî la nivelul Chicu-plintus cu etichitări suburbane. Aşa vorbeşte fostul prim-ministru, un om „educat” cu „cultura” înaltă, un locuitor al Chişinăului, provenit din localitatea rurală.
Nu am nevoie de lecţii nici de la Dvs, nici de la angajaţii Ministerului Finanţelor pentru că să înţeleg ca granturi şi credite externe cu dobânda de 0,15 % sunt mult mai avantajoase pentru ţara decăt împrumuturi de la bănci comerciale cu ratele de 3,5-5,5 %.
Guvernul, condus de „genii” Codru de la Sadova şi Părjolteni, a avut timp berechet şi pîrghii suficiente pentru accesarea în anul 2020 finanţării externe în condiţiile favorabile pentru Moldova. Însă, Chicu nu a avut curaj să nu se supună stăpânului Dodon, unui statalist fals, care în ultimul rând se găndeşte la statul Republica Moldova, pe care sistematic îl distrugea cu ajutorul unui prim-ministru de buzunar”, a scris Slusari.


Precizăm că schimbul de replici a început după ce Slusari a anunțat că „în primele 6 zile ale anului 2021, Ministerul Finanțelor deja a împrumutat pe piața internă, de la băncile comerciale peste 703 milioane de lei. Pentru comparație, în perioada similară a anului trecut, suma împrumutului era de 83,5 milioane lei sau aproape de 9 ori mai mică”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.