Acasă Economic Slovacia donează Moldovei 10.000 de teste pentru depistarea COVID-19

Slovacia donează Moldovei 10.000 de teste pentru depistarea COVID-19

0

Slovacia donează Republicii Moldova 10.000 de teste rapide pentru depistarea COVID-19. Testele au fost livrate în țară odată cu sosirea Ministrului Afacerilor Externe și Europene al Republicii Slovace, Ivan Korčok, la Chișinău.

Tot în acest context, Ivan Korčok precizează că Republica Moldova rămâne unul dintre recipienții de bază a asistenței oficiale pentru dezvoltarea țării, transmite SafeNews.md.

”Facem acest lucru pentru că, ajutându-vă pe Dvs., ne ajutăm pe noi înșine. Cu un efort comun putem să creăm acest mediu propice de afaceri”, a declarat ministrul slovac.

Ministrul Afacerilor Externe și Europene al Republicii Slovace, Ivan Korčok, se află la Chișinău la invitația viceprim-ministrului, ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova.

Programul vizitei oficialului slovac include întrevederi cu omologul său moldovean, Nicu Popescu, președintele Maia Sandu, președintele Parlamentului, Igor Grosu, prim-ministrul Natalia Gavrilița și vicepremierul pentru Reintegrare, Vlad Kulminski.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.