Acasă Social Situația la frontieră în ultimele 24 ore

Situația la frontieră în ultimele 24 ore

0

Timp de o zi, în punctele de trecere a frontierei, fluxul de persoane a constituit 31.827 de traversări. Toate persoanele au fost supuse screeningului și niciuna nu a prezentat simptome ale infecției COVID-19. Potrivit Poliției de Frontieră, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 16.240 traversări persoane, dintre care 8 848 treceri la frontiera moldo-română, 2.634 treceri la frontiera cu Ucraina și 4.758 treceri aeriene.

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:

– 5 persoane au încălcat regimul zonei punctelor de trecere;

– 2 cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul R. Moldovei;

– o persoană identifcată cu consemn național;

– 97 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice.

În punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului 31.827 persoane și completate 2.811 fișe epidemiologice individuale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.