Acasă Comunicate de presă Situația la frontieră: 97 de persoane, amendate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie

Situația la frontieră: 97 de persoane, amendate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie

0

97 de persoane au fost documentate de angajații poliției de frontieră pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice în ultimele 24 de ore. Potrivit unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 12.676 traversări.

Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 6 303 traversări persoane, dintre care 2 753 treceri la frontiera moldo-română,  994 treceri la frontiera cu Ucraina și 2 556 treceri aeriene.

Din numărul celor reveniți în țară, 4.439 de cetățeni au traversat frontiera moldo-română, 1.040 treceri la frontiera cu Ucraina și 1.719 treceri aeriene.

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat mai multe acțiuni ilegale:

– două persoane au încălcat regimul zonei de frontieră;

– un caz de trafic ilicit de bunuri;

– doi conducători auto au încălcat regulile de transportare și de folosire a vinietei;

– 3 persoane au fost identificate la controlul de frontieră cu consemn național;

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 12 676 persoane și completate 4 708 fișe epidemiologice individuale. 

De menționat că la trecerea frontierei nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.