Acasă Social Situația la frontieră: 18 amenzi pentru nerespectarea regulilor COVID

Situația la frontieră: 18 amenzi pentru nerespectarea regulilor COVID

67
0
ads

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 8.931 traversări, dintre care cele mai multe au fost efectuate de către moldoveni pe sensul de intrare în țară. Astfel, potrivit informației oferite de către Poliția de Frontieră, în doar 24 de ore 5.463 de cetățeni au revenit în R. Moldova, iar 3.468 de persoane au părăsit țara.

Din numărul celor reveniți în țară, 3.540 de cetățeni au traversat frontiera moldo-română, 1.347 treceri la frontiera cu Ucraina și 576 de treceri aeriene.

Menționăm că nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip COVID-19.

Pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale:

– 3 persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere a frontierei;

– o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat;

– 5 cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;

– 18 persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice.

– o persoană a fost identificată cu consemn național.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 8.931 persoane și completate 1.275 fișe epidemiologice individuale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here